February 4, 2011

The weekenders

Semalam blk sg.buloh dr penang dgn Dude! Practice blk kampong sama2. Hihi! Hari ni Dude dtg lunch kt rumah ^_^ naseb baek mamat abg ku takde kalau tak Dude da kene angkat2 pasu, tanam pokok blkg umah, siram pokok bunga etc. Lpas makan peg tgk baju nak bergeli2 atas pelamin. Confirm amek 2 baju, sewa carpet bulus bulus dgn sewa kerusi manes yg saye nak! Finally dpt convince Ibu tuka kerusi. Tamau kerusi mula2 ibu soh guna tuk pelamin! Plg best bile dpt sewa dgn harga sgt berpatotan. Betol2 hao liao! For the first time baju aku try ngam2 dgn badan, sblm ni ketat la, besor la. The best thing lagi, dpt baju baru :) kakak kedai, pls ye buat baju manis2! Kasot sanding tatau nak sewa ke nak beli. Sbb kasot sewa kt butik tau la cmne pesen nye kan? jenis sarong tutop depan, blkg tbukak tu. hmm..kurang bkenan. Nanti la carik2. Lpas ni nk confirm baju sbelah penang, setelkan borang2 penting dgn HIV test. Kejap je ni, tau2 da ujung bln 3, tau2 da msok bln 4, tau2 da kawen! Huhu! InsyAllah, mintak Allah pmudah semue urusan :) Oh, esok nak pegi borong paper lantern pastu serang Ikea. InsyAllah jumpe pya the cat!

2 bulan lagi!
^_^

4 comments:

w4w4 said...

nak kawen jugak!

pya said...

dpt juge kite berjumpa walau hnya seketika =) thnk belanje meatballs mok. hope 2 c u again..

Yaya said...

schuweet! maness sekali. tak sabar tgk tamok atas pelamin (kalau dijempot la) bitter sendri.ok,merepek.dah. suke! :))

pjOyrawks said...

ur time will come wawamok! will surely come:)

thanks jgk mok sudi dtg jumpe ai :) yes nnt kite jumpe lagi!

yayayaya kudot, heeeee:) mesti la jempot! VIP CARD OK! :)