February 8, 2011

Wedding Update

Ye saye, lagi DUA bulan je. Alhamdulilah byk da setel. Lastweek blk da confirm baju belah sg.buloh. Next month baru nak confirm baju+make up sbelah penang. Catering Ibu handle. Pelamin in good progress. Hantaran da hanta kat mkck Ana the superwoman. Mkck Ana ni adalah seorang wanita yang sangat comitted dgn preparation kawen aku. Die bukan sedara tp kawan ibu je tapi die mmg sgt2 byk tolong. Kadang2 aku order je pape kat Ibu teros mkck Ana proceed mcmane aku nak. Mcmane la nak mmbalas budi mkck Ana ni. Lastweek blk pegi petaling street nak borong paper lantern tapi kedainya TUTOP! T_T kecewa sangat2. CNY kedai semua tutop 4-5hari. Takpe end of this month blk mesti beli!! Kedai Romantika yang aku nak beli candle lantern pon tutop! mmg gagal habis misi nak beli brg. Tapi dpt jugak jumpe Pya! kejap je, mkn2 kt Ikea, peg shah alam, da abes smue kedai tutop tros blk. and this week, the very 1st week after mid term break is sucks! maybe nextweek will get better. InsyAllah :)

Da sudah, itu aja.

1 comment:

SaRaa said...

gud luck! hrp2 aku smpt dtg!!