February 26, 2010

Pardon me IV

Aku tak nak rasa excited sangat (lagi).. orang kata tak elok seronok sangat. Aku cuba buat2 cool... tapi tak tahan gak..honestly I can't help it sikitla. I keep browsing and bloghopping blog2 on wedding! Si Ina officemate senget aku tu siap tolong buatkan list barang2 hantaran untuk aku. Hehe! Sebenarnye dia yang rindu nak buat list2 tu! hehe lagi.. Sebenarnya aku tak tahu pun ape nak kene beli ni, berape dulang ape semua. Diaorang tak borak pon pasal tu? huhu...Dulu beli Cleo, Seventeen, Shape, sekarang aku dah carik majalah PENGANTIN. huhu.. majalah mula2 aku beli january issue, aku sorok dalam bilik, malu kalu ibu nampak. Tapi bila Kak B (kakakipar) datang aku tak tahan nak tunjuk kek yang aku suka nak suruh dia buat cmtu, terkeluar gak majalah tu, dan seperti yang aku plan, bila diaorang cakap "wah, da beli majalah pengantin" aku akan reply, "adik pinjam kawan adik punya." Aku juga sedikit excited bila kawan2 dah mula tanya, da carik barang hantaran? nak bagi berape? 7 berbalas berape? 12? 15? ade sedikit geli-geli kat hujung hati bila sedar aku dah mula berbual2 genre yang begitu. Ibu pun membantu aku menjadi geli-geli bila dia asek bagi flyers cetak kad kahwin, doorgift dan lain2. Ok, cukup.

Ya Allah, permudahkanla semuanya. ye, aku memang sangat excited:)

7 comments:

Din Khudri said...

aminn.. doa kan saya gak ye.

Huwaida said...

Awww...geli2. I can feel u. Kak y bace blog ni pon hormones geli2 dtg...btw www.puteris.com makcik kak y punye!!

pjOyrawks said...

@kakY: hehehe.. wahhh ok2..peg msok itu website skang! tq ky;)

pya said...

miss pjoy, it's ok to b excited..mmg patut excited pn kn.^_^ n searching for wedding info is normal for us(at this age) hehe..sye doakn mok slamt betonang n kawen..amin..

pjOyrawks said...

@pya: hehehehe..terima kaseh sofia ^_^ saye doa awak pon cpat2 btunang! aminnn...

Din Khudri said...

laaaa saya tak de orang doakan pun

pjOyrawks said...

ye kami smue doakan anda din khudri..amin...