February 26, 2013

Worried.

Yup I am worried. Da masok 2 weeks anta umar kt babysitter, Mama.. so far ok. cuma semalam Mama ckp die nangis2 xnak susu..nangis sampai keras tu. Aku rase sebab weekend die duk mengempeng ngan aku pastu blk umah nenek die dukung je 24j hehehe.. tp bkn risau tu. Start semalam budak 6thn Mama jaga tu da dtg blk. so skrg Mama jaga umar dgn bdn tu. kekwat wey bdk tu..Mama ckp langsung xtgk umar ni.. tak pedulik pon. Bile Mama tu saje soh dtg ciom umar die mencebek geleng2 kepala. Wek xnak pon ko ciom anak aku! hahaha! pastu blk umah mcm risau.. kalau budak tu ketuk2 kepala umar? kalau bdk tu cubit umar? kalau bdk tu warning umar.. huhu sebab die mcm jeles laaaa Mama tu byk tgk umar dr die. Mama bela bdk tu dr kecik mcm Umar ni. Ya Allah lindungila Umar. Itu je aku bley buat. Doa:)

Sessi mengekek dgn ibu:) just sang a random song and he liked it! Syg anak ibu! Hopefully die behave arini:.

1 comment:

ika ricca said...

insyaAllah xde ape2 tu...hrp2 budak tu lama2 syg kt umar...hehehe