December 4, 2010

So far.

Aku rindu nak blk sg.buloh. Tau, baru sminggu blk sini tp aku nak shopping brg2 kawen dgn ibu lagi=( Ibu walaupun byk condemn ape yg aku nak tp sbenarnye die lagi byk ikot ape yg aku nak. Aku buat muke "ala..nak yg ni" je ibu teros ckp ok. Except for few things la, e.g: that while beautiful curtains and tulips. Dtg sini aritu aku dgn ibu sempat borong bunga. I just love all the process. Pilih2, decide mane nak, survey2 dan bayar2. hehe. ape pg blom buat:

1. Paper lanterns - nak borong kt petaling street (rm3/pc) ni kire mura dr kedai2 lain

2. Polka dot ribbons! - yang ni gile susah nk carik!! samada mmg kedai tu takde ataupon org kedai tu xphm bile aku tny, " ade ribbon polka dot tak?" sbb nnt die ckp, "oh, semua ribbon mmg boleh dikedot2" WT??

3. Kursus kawen - finally, it will be on the 25/26 dec dkt masjid negeri pulau pinang

4. Booking makeup - da jumpe tp blom confirm.

5. Pelamin + baju - pelamin 10%. baju 0%

6. photographer + videographer - BELOM

7. Kad kawen - da siap conteng2 blom finalize

8. doorgift - in good progress (VIP, ALL, KIDS)

9. Lain2 project DIY kononnye - 0%

10. Brg hantaran - 4 brg blom beli

Sape2 ade jumpe ribbon polka dots (pink) plis plis plis gtau saye ye=)

4 comments:

::LiYa:: said...

kat ssf kan byk kak!!!
mcm2 warne kot...
cantek...
:)

pya said...

mok..baju kt penang try tanye mira.. make up nye pon santek. mok add die kt FB eh. -amira baharudin
hope it helps.. :D

pjOyrawks said...

liya..tade=( da tgk da.. huhu

pya: orait! tengs mok=)

m a r i s s a said...

ribbon2 ni byk kat SSF... ribbon diorg cantek2... takpon, try g semua house kt jln masjid india tu.. mayb ade