January 22, 2009

freakos

Few weird things happened lately.eyh bkn weird.hmm.. few heart-wrenching things happend lately.xdela wrenching sgt.. few things did happen lately,things dat really makes me feel so pissed off!!

situasi 1) lecturer laen ske ati amek students aku nk bwak peg field trip tuk evaluation dihari yg same aku nk evaluate students aku tuk demonstrative speech! aku da assign bdk2 tu lastweek lg. aku tau bdk2 tu xready nk wt demo speech tu yg aku lg marah! seb bek lecturer tu bertubi2 mntak maap,kalu x mayb aku soh lecturer tu yg watkn demo speech bdk2 tu!

situasi 2) alasan2 yg sgt "lame" dr students aku yg xprepare nk wt demo speech - "partner sy ciret beret" "brg2 yg sy nk wt demo tu ttingal kt umah, umah sy kat ampang" (kalu bley nk ckp kt kedah la tu, tp tkot x msok akal) "sy nk tnjok care2 mandikan kuceng, tp kuceng sy ade kt umah kawn sy" WTH??? ade jgk yg jujor sperti, "miss, we'r not ready." so aku pon xready nk bg dieorg mrkah. lalu dihalu kluar

situasi 3) bnde ni jadi kt opismate aku. dis one person condemn kwan aku dgn bkate, "nk jd lecturer jgn pkai bj kurong, nmpak cm cikgu kampong je!" WTH??? ye lecturer ni mmg pkai slack 24/7 n kteorg xpnah condemn pon kalu die nk jadi sgt urban, n kalu xske pkai bj kurong dah la.. xpyah nk kutuk kami yg bngga pkai bj kurong ni! org mcm ni pon ade eyh? plis la...get a life! Doktor India kt tmpt aku pon pkai bj kurong, Dean UiTM pon pkai bj kurong! Gabenor bank negare pon pkai bj kurong!

what's wrong with all these people? ttbe aku rase smue org mnjengkelkan atau dlm bahase biase kte dgr..annoying!

I really2 need a break!

2 comments:

Huwaida a.k.a kak Y said...

Take a break girl....ignore je menusia camni...esp opismate tu, dia igt dia bagus sgt? Ok2...jd batu api plak kat sini...

Anonymous said...

Sape opismate tu? Wan B ke? :)