August 26, 2012

Avent bottle!

First milk bottle for my baby! pre-order sblm raya haritu, hari ni da smpai.Botol Avent design ni blom ade kt malaysia.aku order thru facebook via Ms.Mandy Yew.ade size 4oz, 9oz, white or tinted pink or blue.aku amek 4oz/125ml tinted blue price RM155 for 3bottles.later baby da bsar br beli 9oz punye.baca review org beli botol susu, suggest beli mcm2 jenis tp sikit.sbb kte xtau baby suke puting yg mcmane.puting botol susu kne beli ikot brand botol bkn main sumbat mane2 puting.so aku dgn beraninye beli ni.aku suke gak tomee tippee mayb nak beli sebotol yg kecik pny.kalau tgk design baru avent ni mcm design tomee tipee, bulky, bulat gemok! hehe.whats new with this bottle? dia natural latch on-wide breast shape nipple-so baby mcm xkonfius puting botol dgn puting breast.Advanced anti colic system-baby xtesedak, venting air into bottle bkn ke perot bayi.senang basoh sebab lebar gemok besar tp still ergonomic in shape- baby senang nak pegang:) lagi satu leak free.eh mmg suke la! hehe! Mandy gtau botol ni die order tros from UK so tu lmbt sket.aku tgk kt store, online shop pon mmg blom ade botol ni.suke la dpt grab awal wpon aku yakin bile da msok market msia d price mayb will b cheaper.mari tgk botol! kalau compare dgn design lama, design ni lg comel! ok dats all!

1 comment:

mizzy amalina said...

comelnye botol tu!!! :)