April 13, 2011

Not in a good mood.

2hari kene tinggal, aku da rasa moody, malas, emosi tak tentu hala. aku ingt aku ok, tp br je 2hari aku da mcmni. tanak pon focus sgt perasaan yg mcm ni, but being me, if you know what I mean. Badan rasa lemah2 ayam, pastu asek nak tido je. da brape lame aku xtdo siang, lately asek nk tido je plak. Lupe plak ada lagi satu reception. kendur2 la kulet muke i ni. Huhu! tadi g beli baju pengapit kt penang. teka sape? pengapit kesayangan saye la-IRA MOK!! she'll be here on friday!

So esok dude balik by the mean time, muke aku mcmni:


LDR SUCKS!

7 comments:

m a r i s s a said...

sabar ye.. doa je tamok dpt transfer... in the meantime, make the best out of it k.. jgn biar emosi awak affect ur marriage... u know i love u

pjOyrawks said...

oh i love u more!!!

Adawiyah A.Halim said...

yunk...u beli cadar katil u kat ne ek? gojes glr la..

MOmmy Iman said...

hoih..aku dulu lg trok!!
muahaha~
siap mntk tggl baju lg hokey wat teman aku tido
gilo
ngeh~

pjOyrawks said...

adawiyah: i beli kat jakel KL :)

ina: hah!! good idea. nk mntak jgkla!

MOmmy Iman said...

tp make sure bj yg dia pakai!!
kalo ko mntk baju yg dia blom pakai baik ko tido ngan kotak breeze je.
muahaha~
heh!!

Adawiyah A.Halim said...

yeke...wahhh..harus terjah jakel..hehehe..tq yer =)