April 11, 2011

Chenta Hati Saya.

Kteorg kenal in hujung 2003. msok uitm sama2. amek course yg sama. masa tu buat pre-degree TESL kt uitm bukit sekilau. Yes tmpt tu jadi tmpt pertama kteorg jumpe. pre-degree 2sem/ setahon je. 1st sem aku sumpah xnmpak dia. tak prasan die ada. tak tau kewujudan dia. tak tau nama ape etc. msok 2nd sem br nampak. kejam tak aku? 2nd sem kteorg byk buat group work sama2. byk spend time sama2. sampai blakon drama dia jadi hero aku jadi heroin. hahahah!!

1st time klua dgn dia, kteorg klua berempat. aku, dia, ira dgn pet. cmne ntah most of the time kteorg jln sama2. bbual mcm da lame jumpe. one thing for sure, aku sgtla amat comfortable dgn dia. most of the time ckp psal music dan soal2 kehidupan. hehehe! die suka hip hop. aku more to rock. sampai dia blaja dgr incubus, silverchair etc sbb nak rapat dgn aku. aku tak plak dgr hip hop. hehe! sampaila abes pre-degree kteorg sama2 dpt smbong degree kt uitm shah alam. kt shah alam lain sket. da xbrape rapat. xsure kenapa. maybe aku lebih byk masa dgn kawan2 masa tu. aku pon tanak ada boyfriend kononnya sbb takot xleh concentrate blaja. poyo? sgt!! tp aku suke die amek tau psal aku tp..ok aku in denial! dkat 2thn jgk. die da mcm give up so kteorg xbtegor selama 2thn tu. jumpe kt skul (term fakulti kteorg) sorang peg kiri, sorang peg kanan. bkn gadoh ape pon tp rase awkward. tapi die xpenah miss wish bday aku. bile aku reply die senyap and dats it.
sampaila satu mlm, aku amek ira dr bus stand then kteorg nk peg tgk mawi kt AF! (OK KETAWA SKANG) peg kedai mkn wira sejati. smpai je aku tros duk tgk mawi nyanyi dgn khusuknya. tibe2 ade msg msok. "jaoh dtg tgk mawi?" it was from him! aku rase nk shuffle kt kedai tu. ye aku gmbire excited nk mampos! aku tnggu dekat 2jam gakla nk reply blk. bile aku reply die xreply smpai aku paksa2 die reply jgk! start dr mlm tu kteorg contact each other blk sampai aku abes degree, dia berulang peg blk penang-shah alam jumpe aku, pndah shah alam keje kt shah alam and finally abes master, dia propose. kawan2 uitm kteorg byk tau la history btween us. semua org pngil die tamok, aku pjoy. tp kteorg sama sndiri tak penah pngil each other dgn nama tu. die slalu akan start text aku "eit girl.." aku reply "eit dude" each and every time sblm start balas2 msg2. lama2 melakat nama tu. "eit" ye bkn "hi" mane die dpt ejaan tu pon aku xtau. nnt nk tny. hehehe.

So Dude, Just want you to know I'm more than happy to be yours. Knowing that we have each other now is the best thing ever. Seeing you in front of me every night and day is the best moment ever. To see your smile without saying anything is the greatest gift ever. Thanks for the patience, thanks for the handsome heart that you have for me, thanks for being the man that I can count on, thanks for being you to make me feel what I feel now. Thanks for the hands for me to hold whenever I want. Thanks for the shoulder I can lean on. Thanks for you being you for me. and now that you are my husband, anugerah paling indah Allah berikan pada saya:)

Sayang awak sampai syurga.

10 comments:

MOmmy Iman said...

pompuan!!!
tis is so sweeeeeeeeeettt!!!
Aku doakan korg bahagia and bkekalan smp syurga hokey!!
kalo merajok cpt2 igt citer ni blk k
ngeee~

m a r i s s a said...

sweet gile!!! ok.. nanges kesyahduaan... 2 tahun in-denial tu kire mcm petunjuk la yg korg xblh bohong perasaan masing2...

pjOyrawks said...

thanks for the doa ina:) yes will do dat!

nana: u know it well kan.. :)

Yaya said...

*nanges* sweet okayy!! itulah jodoh namanye..insyaAllah,semoga korg terus bercinta tahap dewa sampai syurga nnt :))

Yaya said...

jap nak tambah. Tamok mmg baik.best kwn dgn dia.bertuah awak :)

irArOx said...

i still remember the days that i resist ur relationship with tamok. ble igt2 blk, ish jht btol aku. i was selfish back then. tp jodoh mok kuat. biar hurricane pon dtg, u guys will be fine. im sorry i was such a nuisance dlu.. regardless the past, my prayers will always be with u. :) p/s: i still remmbr how we rock our days in sekilau. the best times in our life indeed. ;)

pjOyrawks said...

kudot: amin. he is kan? yes i'm so lucky to have him;)

mokira: mok pls dun mention bout dat.mayb sbb tu jgk buatkan jodoh kami kuat. and yes i know u always be there for me/us. jom g skilau mok!! lets rewind everything

irArOx said...

lets jomm mokkk !!! weeee

pya said...

alhamdulillah...sgt happy untuk mok n tamok (yeah..it rhymes hehe). It was an awesome wedding..Aku doakan korang happy smpai akhir hayat...nothing more to say cause i just can't stop smiling.. ^_^

pjOyrawks said...

i love you mok pya:))))