January 22, 2011

Random # 184

Pegi Tesco hari ini. Tibe2 nampak kedai baru dlm tesco - MR.DIY. kedai ala2 kedai jual brg jepun kt The Curve tu. Semua murah2 dan byk skali! saja jln2 seround dan terbeli ini:

Notebook = RM1.50; Ladybug pencils = RM0.70

Ye saya sgt obsessed dgn notebook. Skrg je da ada 4 notebooks. Yang betol2 pakai 2 je. Heee! Tapi notebook itu mura saje kan? ada mcm2 color; white, baby blue, red tp saye suke kuning ni sbb ada gamba pemutar piring hitam tu, haha ape name nye? pencil tu da lame aku nak tp kt MPH mahal gile ni 7 kupang saje. Sama brand ye. Ya udah, itu aje ^_^

2 comments:

::LiYa:: said...

hahaha...
kak!slagi tak abes duet,rase tak senang ati kan..ade je bende nak dibeli...liya pon mcmtu!:p

star in heaven said...

pemutar piring itam itu namanya gramophone. hoho