December 28, 2010

Apa2 lah

Susah sikit skrg nak prepare hal2 kawin. Lagi 3bln beberape hari. GILA! 3BLN?? *jantung kencang* Ibu shopping kt sane, aku 'shopping' dari sini. Hari ni je 5 kali Ibu call. Ok tak bunga yang mcm ni, ok tak kalu tambah kaler ni, kalau tuka bunga ok ke. Aduh2. Kesian Ibu, tapi nasib baik ada kawan2 dia yang suka nak bsusah sama2. Nanti ye Ibu, next month adik balik lagi. Next Monday kelas da start, nak balik2 selalu mungkin susah. balik pon ada hari sabtu je boleh peg sana sini, WHICH tak cukop masa tu. Nak amek cuti, nanti leceh nak ganti kelas (past yang aku plg malas) Ya Allah, mintak semuanya ok. Amin=) Mari nak share pelamin (bukan aku pny)


Love the color and simplicity (bukan siti)

love the color

color yang garang-suke!

aaahhhh....

ade wings!! terbangggg~~~

MashaAllah! Cantik kan?

saya tak dapat pelamin2 yang mcm ni,
tapi saya yakin pelamin saya akan jadi yang terbaik juga=)

3 comments:

m a r i s s a said...

mase preparation, shopping2 n pilih2 ni, dulu aku pon same... mak aku carik kat jb, aku kat shah alam... asek video call je... insyaAllah sume ok... kite kawen sbb niat baik, mest Allah permudahkan... Allah maha baik...

pjOyrawks said...

Thanks na!! aku video call pon xboleh.huhu.. tu la mntak Allah permudahkan benda baik ni=) amin2..

|| faLa faLa sakura || said...

gambar no 3
Pelamin yang super dramatik! cool!