November 26, 2010

SHOPPING!!

I love today! Finally something for myself! =) pagi2 peg amek report medical check-up, br tau blood type aku B+ nampak die tulis POSITIVE besar2 aku da neves! rupenye B POSITIVE. pastu tros g shah alam bertemu miss sofia anta jubah, amek skrol dgn gamba smlm! boleh la, wpon aku snyum kulum! dats the trick ye, kalu knvo nanti (sape2la pasni) jgn ckp pape mase amek skrol tu kalau tak padah akibatnye! mayb gmba captured mase mulot tbukak, tgh muncung ke, mate separa bukak ke. haha! so snyum je, lg cntek kalu mate bertentang mate dgn tukang bg skrol. aku tunduk ke bwh, muke malu. huhu.. dlm gmba Tuanku Mizan tak nmpak sgt, nmpak sipi2 je. maybe photographer uitm kene tuka angle lps ni.


=)

Next, kami teros peg sunway pyramid. lunch dan teros serang semua kedai! jumpe wedges manes kat Cotton On for only rm69! ade 5 kaler, kaler aku nak takde size! kejam! da la ade 3org pompuan lain nk kaler same size yg same! next msok Aldo. Gile pny sale! tolongla peg beli kalu korang carik kasot. Aku terpikat dgn wedges lagi. dgr ye harga kasot ni, from RM359 jadi RM112 sahaja! WHOA! ingt nak beli buat ngaja tp tertahan2 sbb aku blom beli brg hantaran takot rs besalah! haha, bngok! so xjadi beli. tapi sumpah aku tringat2 skang! dem! Next nk beli slua kt esprit tapi smue mcm haram. esprit kt queensbay lg best, besar byk brg. msok Levi's plak tp xbeli pape. try selai je. next msok MNG cube shirt manes tapi tade size!!! rm99 (je) eyh tak2. ahahaha! pastu kami msok ripcurl dgn harapan ade handbag baru tp (nasib baik) tade. tibe2 miss sofia mcm xkeruan excited rupe2 kami jumpe ini:


LOMO CAMERA Y'ALL!!


MANES NAK MAMP*S!! sgt amat cool gile gempak cantek bergaya! ade mcm2 kaler, mcm2 jenis! Price: RM410 sahaje! tlg la beli sape2 gile LOMO. Aku gile gak dulu, nak wat hantaran mule2 tapi ade bende kecik lain lebih memikat hati. hikhik! tp LOMO ni mmg cool la! mari tgk kaler lain:

haaaaaa....






Tapi saye dah jumpe chenta hati saye!

^_^ need i say more? SUKE!!!!

byk kedai da sold out ye instax mini ni. katenye, katenye la kalu nk tnggu 3-4bulan lagi. aku pon tros grab ini! wpon xdpt kaler puteh suci, this already brighten day! kat penang rm399 ye, extra 100 dr kat sini. xcaye buleh klik gmba utk larger view. hee! oh, manes ku! psst, aku xtry pon si manes ni sbb nk smpan rase excited tgk film polaroid die klua! haa saiko i know!


next, i beli beg ni ingt nk letak make up, tp kalu letak marker bwk ngaja pon ok. sbb size nye perfect! manes ni rm29 shj=) (oit, bag ni pon nak letak ke?)


and lastly,


handbag guwes yg mura saje. rm230 for this size i think is super great!
*tq meera jadi model


Beli 3brg je, byk try dr beli. hehe. Tapi ni 1st round, more to come! Heee!! Masok Parkson tgk2 perfume, parkson sunway pyramid sgt best! byk gile choice perfumes, korang nk ape? ckp je! plus skang tgh Christmas sale, harga super murah! tp td compare2 harga dgn dude kat penang ade yg 100 cheaper so knape nk mmbazer disini? hehe. i got my perfume for hantaran! ingt nk beli utk sndiri pusing2 tp finally decided not to buy any. D&G lightblue mmg idaman hati, chanel miss sofia introduce pon best sbijik mcm daisy=)


Next nak carik jam=)
sape2 jumpe jam supercooliscious tlg share ye. tq!

1 comment:

Mummy Iman said...

nseb bek aku dlm pantang!!
demmit!! nk soping gak..
ada sape2 x nk jg ank aku?
hahahha..