March 14, 2010

Pameran Pengantin

Maka pergilah aku ke pameran tersebut bertemankan ibu dgn kawan die. Best2, mcm2 leh tgk. Ibu ngan kwn die pergi serang booth catering je sebab nak try makanan.hehe.. but before that something shit happened. aku nak parking belah kanan, pajero belah kiri tgh parking jgk, mcamana ntah dia bodoh tak tau parking pegi langgar pintu belakang kete aku, maka kemek dan calarla. It's not my fault! aku betol2 kat lane aku. aku pon parking dan keluar and guess what? dia pon parking dan keluar dan LARI!!! kawan ibu kejar dia sambil jerit2 tapi gagal. sian mkck tu..gigih die berlari naik bukit. kalaula korang terjumpe kete ni tolongla jahanam kan kete ni! tapi tgk kiri kanan dulu ok. Dulu pon kene hentam ngan pajero, tapi kenari, ni myvi plak. Maybe lepas ni aku plak kene bawak pajero so aku boleh langgar je orang2 yang bawak pajero gila ni. PAJERO BAGERO!! tanya ira ape mksod bagero. Huh.gorgeous
STUPID CAR!!!
(yg tepi tu bkn driver yang lari, tu ibu yg cube jahanamkan side mirror)

4 comments:

Huwaida said...

Semangatnye ibu nak menjahanamkan side mirrow pajero tu!! Eyyhhhh ingatkan matta fair. Hehee. Ok2, its a hint. Puteris takde ke kat situ?

pya said...

wattda...mmg bagero. Mok, CLK aku pon kne lagga dgn makcik rambot pendek yg seksi nk keluar mlm sambot bday kawan die..dh la bwk kete lame yg body super kuat..kemek boot blakang aku,xleh bukak langsung. Dh langga, brnti tepi jln dgn slumber mengaku tgh balas msg kawan die..marahnye sye..Janji nk ganti hari ni, tp mlm td msg kate ade sedare meninggl pulak. Takpe2 aku tunggu. Kalau die menipu jugk..aku sumpah die jd flyover. Benci..

pjOyrawks said...

@kaky: xjumpe pon..ke xpasan.. byk sgt..hehehe

@mok: CLK? mok kne ble?? at least mok ade contact no. die..aku ade gmba ni je.. isk.bodo uncle cine tua! aku tringat2 lg die rush klua kete die. bodo!!!!

Din Khudri said...

plate number tuuuuu hmmmm