July 26, 2009

CAUTION: Entry ini panjang.

It took me 20 mins to open the "new post" coloumn. yes, I have a super sluggish laptop! Weekend ni aku agak bz (xperlu bz pon tp terbz gk). Invigilate midterm exam pada ptg sabtu 4-6pm adalah penyeksaan! blk dr opis tros amek kakak kt umah aku yg da bsiap nk sneak out dr umah tkot anak2 die nmpak then tros g pasaraya the store sg buloh nk beli brg2 wat bday party aisyah mlmnye. Uih tkejar2 aku. Blk je tros msak2, berketuntangla aku ngan kakak, bgosip dgn kakak n ibu smpai smue org smpai. Aisayh turned 7 dis yer. Aku lupe ok bday die! isk. 22/7 rupenye.hehe.. sowy aisyah. Smpatla belikan die gelang kristal yg manes...

kropok, ayam grg, mr.bola2 n fries!

kami mmg gemarkan makanan!!

specialty of the night (kbee n bae pny menu) nyum2 mmg sdapp!! tp abah xleh mkn.hihi


must-have!


video

The singing! ye, suare yg plg kuat itu suare aku!

mlm itu juge aku djmpot oleh mira soh peg karnival skola die pd keesokkan arinye (SUNDAY!) owhh..acu xlaratla mira tp pas die mrajok2 aku pon ckp ok. pnat sbenarnye tp xpela mmg xpanh peg pon b4 dis, lgpon die perform nyanyi2 sok lagu life goes on (Obladi Oblada) ngan Hura2. katenye.. So the next day...

pagi2 kol 6.15 mira da msg aku "acu boleh tak datang pukol 7:45" jnji kol8, ok die cpatkan 15 mins. aku siap2 start kete, die msg lg "acu datang 7:30 la" excited die xsaba2 nk g skola.hehe... mcm pelesit aku bwk kete. acu ni bwk kenari je mira...ko soh acu bgegas2 plak.isk! jadila aku "Kenari Driver ObladiOblada Aunty" as in "Volvo Driver Soccer Mom" hehhhh!!!

the excited ameera!Ameera & Friends

meera & aisyah (aisyah xnari, die msok aerobik)

meera & a friend & tgn dgki kt blkg

sumpah aku rase aku nk wt jgk bnde kaler2 ni!

Mcm2 event ade...byk stall2 mnjual mkn mnom sperti, ABC kurang rase, beger nipis tanpa perise, air oren yg lebeyh berperise air msak, dan anda juge boleh dedikasi kan lagu seperti iklan dibwh:

Isk! xperlula kot tules cmtu...ish

The inflatable castle is falling down!!! falling down! falling down!



The Show!

video video

This remind me of my skul time! Dlu mase dajah 4,5,6 slalu nyanyi2 nari2 bile pnyampian adiah. aku slalu kne jadi lelaki sbb aku besar.isk. mase tu amek gmba je tade pon record2 cmni. huhu. xaci dieorg letak meera kt blkg n ditepi!


and this was taken 14 yers ago! when I was in standard 5. miss the good old days! geng pom2 ngan teacher kesayangan aku, Miss Selina:) spot me! hehe


pnat gak nk tnggu turn Meera, dr kol 8 smpai kol1.30 br die nari ok.isk.. meera trn je stage aku amek die ngan aisyah bgegas blk umah die, mand2 siapkan then blk umah aku amek ibu, kakak ngan anak2 die yg da siap2 nk g knduri kawen plak. seb bek dekat kt kepong je. around 2pm smpai aku sgt super lapa tros mkan2, blk umah n smue org tlentang tdo kpenatan!

bramai2 di dlm sang kenariku

Begitula berakhirnye weekend aku..can't wait for another hectic weekend! :D
Ta everyone! Have a great monday tomorrow! (Damn!)

2 comments:

Huwaida a.k.a kak Y said...

Cantekla formation diorg buat!! Pjoy Acu ehh? Kak y Ushu....teheee

pjOyrawks said...

hi ushu..saye acu.hikhik!