June 16, 2009

mereka yg adorable.

Aku lompat2 jumpe 1blog cerite psal anak2 sedarenye yg suke serang bilik nk men game n internet. Teringat plak cite psal diri sndiri. Si pemilik blog sgt kewl anak2 sedarenye msok blik smbil wrestling atas katel. Ckp pon lmbot je.. Lately aku terpikir plak aku nk sgt garang dgn anak2 sedare aku. Kdg2 tepukol sket.Ok aku tipu, pukol byk jgk. tp xmen kepale la. Sasaran utama aku blkg bahu, tgn dan juge bon*o* aku slalu jerit2kan dieorg "sidai towel! tutop lampula! klua klua jgn men blik acu!!!" Kdg2 dieorg sgt adorable kdg2 wt aku hangin.

(L) Aisyah 7thn, (R) Ameera 9thn. Mereke bkn kembar. Dieorg la slalu jd mangsa kegarangan aku. Aisyah kalu nmpak aku nanges die juge turot nanges tanpa tanye aku dlu nape aku nanges. Ameera si kuros kering yg suke korek handbag aku tiap2 kali aku blk umah dr keje. Ade ciri2 pintar mcm acu die.hehhh
Ini adik dieorg, Rafique 5thn. Hmm..jgn pkai spec acu ok. Xmacho!Br jejake! Rafique diyakini akan bermuka jambu kalu bsar nnt.. hehe.xbyk songeh, ptoh mndgr arahan:)

Denise d menace aku:) ajiq yg sgt adorable. sgt hyper dan slalu xmo salam aku sbb tkot aku chom die kuat2. die ske mngeget di tmpt2 yg xdijangke. ye, aku slalu jd mangsa utama. kawn2 skola die terdiri drp: shinbei, kirimaru dan ape ntah lg 1
Ni adik ajiq-aqilah! tp aku lagi ske pngil Kiki Lala! die mcm Boo Monster Inc! Sgt manje dgn aku. akan tibe2 lari menerkam aku smbil sengeh2! manessss!! aku suke baju2 die comel. ske shopping beli baju tuk die! (aku br beli 2 je)
Ni ank sulong kakak aku-athirah. ske dpngil yaya. die sgt suweeeet.muke manessss je...msok bilik aku ske pkai handbag, gelang2 ngan lipstick aku! owh xlupe eyeshadow! berbekal snyuman yg xbergigi, aku maapkanla.. tp kdg2 keciwe jgk kalu nk g opis nk pkai lipstick yg da patah dan kdg2 penyek T_T
anak kakak aku yg no.2 & 3 twins yg sgt amat adorable. aku xpnah gagal teka yg mane 1 Afdina, yg mane 1 Afrina. 2makhlok yg sgt comel kalu pngil "acu" sgt kuat nanges!! bgilir2 mcm pas baton. yg tu aku xtahan sket. Kdg2 nk bg dieorg snyap aku pon ikot nanges kuat2 ataupon mak die ttbe jadi conductor music bg signal sape kne nanges secare falsetto dgn sape kne jadi sore bass. isk saiko!

my latest nephew-razique. Sgt tecil skali! die pjg..kalu pegang rase pnoh je.. dikhuatiri akan mnjadi sgt puteh kalu da besar nnt. Owh mest jadi jejake ok! yg ni aku x "dera" lg..kdg2 je aku geget pipi die. sketttt je:P kecik2 timang-timangkan..da besar tgn-tgnkan.huhu!

aku cube jadi acu yg baek dan disayangi ank2 sedare. nnt acu bg korang kazen2 laen plak k :P wink2!

syg korang sume!!

bdk2 ni kecik2 gmbo da kua tenet..aku?? gmba mase baby pon tade:(

4 comments:

Huwaida a.k.a kak Y said...

Haiyyooo dah lama tak menjengok blog pjoy nihh....the twins dah besaq n ada rambut?? The last time gambaq diorg di publish still botak lagi kot...ekekek...

pjOyrawks said...

dieorg da ank dara da..hehe..

|| itu saya || said...

himpunan kisah anak2 sedara yg sweetttt and chumel... (leh jual cte nih..hahaha)

Anonymous said...

anak aku best