November 14, 2007

think BIG

Gegambar bwh ni gegambar fav aku for diswik! hee! figure1: gmba ank2 mured abg aku yg mmg saiko.tgkap mase jamuan akher thn skola dieorg.suroh je watpe diorg tros pose! u guys kewl! budak2 ni mmg pndai blakon! so kalu nk pkai dieorg tuk iklan raye petronas ke,iklan merdeka thn depan ke, poster2 berunsur pendidikan sile hubungi pihak sek.keb telok pulai, klang! huhu.gmbar strosnye si saiko ajiq ngan new baby born aqilah!! abes ancor la adik die kne giget nant sbgaimane kami skeluarge telah menderite akibat tujahan gigi kapak die tu! beby br kua 2minggu,kecil skali! everyone..meet nurfarisha aqilah! nurfarisha aqilah..meet everyone! next pict, my fav ever! tu je leh toles,carikla kt kdai2 buku (yeke?) n tgk sndirik pe fungsi jar ni.huhu.. sape2 bosan,leh mulekan aktivti mencari jar ni sbagai pengisi mase lpang.u'll b suprised in ur own cute little way(ke aku je yg cmtu?) when u noe what is inside this cute lil jar! aku ske sgt,amat ske,sgt amat ske! thanks dude;) so enjoy..



figure 1: ank mured abg aku yg saiko! huhu



figure 2: ajiq n his lil sis aqilah! (saiko!)



figure 3: oh,how i love dis jar!! :D


last thot.. "friendship is like pissing in ur pants, everyone can see it but only u can feel the warmth" kewl eyh.. have a gudday everyone n remmber to think BIG! :D

d--b: flich-letters to you>:D

ta~

2 comments:

extra terrestrial ^_~ said...

comelnye aqilah!
punk kah dia?hehe..
which book store?nak jar jugak..

pjOyrawks said...

ahahhak! punky! MPH kalu xsilap..gla carik! gla carik! :D